Carne de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean

Carne de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean
Dacă aveți aproximativ 2 ore și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, carnea de vită sărată cu sfeclă roșie și hrean ar putea fi uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru $1.75 pe portie, veți obține o garnitură care servește 6. O porție conține 164 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă de la BBC Good Food necesită hrean, zahăr auriu, pătrunjel și oțet balsamic. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Prăjiți Coasta Anterioară De Carne De Vită Cu Sfeclă Roșie Și Hrean, Burgeri De Vită Și Chorizo Cu Gust De Sfeclă Roșie, și Friptură de vită rece cu salată de sfeclă roșie și cremă de hrean pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de vită într-o tigaie suficient de mare pentru a se potrivi cu ea și cu toate legumele. Acoperiți-l cu apă și aduceți la fierbere, îndepărtând spuma care iese la suprafață. Introduceți ceapa și pătrunjelul în oală și fierbeți ușor timp de 1 oră, degresând după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați morcovii și fierbeți timp de 30 de minute. În cele din urmă, adăugați prazul și fierbeți timp de 30 de minute mai mult. Carnea este gata când se simte fragedă când este împinsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
3
În timp ce carnea se gătește, amestecați sfecla roșie și hreanul cu zahărul și oțetul până când zahărul s-a dizolvat. scoateți carnea de vită și așezați-o pe o scândură. Scoateți morcovii și prazul într-un vas de servit. Feliați carnea de vită la masă și serviți cu legume și sfeclă roșie, dar avertizați pe toată lumea că un pic merge mult! De asemenea, puteți oferi niște lichid de gătit pentru a stropi dacă cineva îl dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HreanHrean
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Sfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice CombinațieSfeclă Roșie, Aurie Sau Chioggia Sau Orice Combinație
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista