Carne De Vită Stroganoff Melt

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Stroganoff-ul de vită. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 479 calorii, 20g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Dacă aveți la îndemână pâine ONU, brânză elvețiană, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei Est-Europene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia rusă Stroganoff de către un bucătar francez, acest favorit al familiei din jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiune De Carne De Vită Măcinată, și Topiți Carne De Vită Și Piper.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită, ciupercile și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă sarea, praful de usturoi și piperul.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna
Tăiați pâinea franceză pe jumătate pe lungime.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se întinde untul peste jumătăți tăiate; se acoperă cu amestec de carne și jumătate din brânză.
Aranjați ardeiul verde și roșiile deasupra.
Se presară cu brânza rămasă.
Se coace la 375 la 15 minute sau până se topește brânza.