Carne De Vită, Stil Burgund

Carne De Vită, Stil Burgund
Carnea de vită, stilul burgund ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,08 USD pe porție. O porție conține 746 calorii, 66g de proteine, și 40g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină, unt, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 62%. Rețete similare sunt Boeuf Bourguignon (Tocană De Vită În Stil Burgund), Burgundia De Vită, și Burgundia De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați bulionul de vită, făina, pasta de roșii și demi glace; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Bulion De VităBulion De Vită
Demi GlaceDemi Glace
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți picăturile de slănină într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne de vită și gătiți până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Scoateți carnea de vită din tigaie; pune deoparte. Se amestecă vinul de sherry în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Așezați pătrunjelul, rozmarinul, cimbru și frunza de dafin într-un pătrat de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
RozmarinRozmarin
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
2
Așezați buchetul de ierburi în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
3
Întoarceți carnea de vită în tigaie. Acoperiți și fierbeți la foc mic timp de aproximativ 3 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Topiți untul într-o tigaie mică la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se sotează ciupercile până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
6
Adăugați la carne în tigaie și continuați să gătiți 15 minute. Aruncați buchetul garni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se servește într-o caserolă, presărată cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista