Carne de vită Stewganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 419 calorii, 39G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă $ 2.07 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână țelină, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Carne de vită Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), Sparanghel învelit cu carne de vită-aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez sau oală mare de supă la foc mediu. Gatiti slanina in ulei incins pana cand este crocanta si grasimea este redata, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
3
Condimentează carnea de vită cu sare și piper. Gătiti și amestecați aproximativ jumătate din carnea de vită în picăturile rezervate până se rumenesc complet, 5 până la 7 minute; îndepărtați carnea de vită rumenită cu o lingură pliată într-un bol. Gatiti si amestecati carnea de vita ramasa in oala pana se rumeneste complet, inca 5 pana la 7 minute; scoateți carnea de vită rumenită în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Lăsați picăturile reținute în oală să se încălzească înainte de a amesteca ceapa, morcovii, țelina și frunzele de dafin în picături; gătiți și amestecați până când legumele sunt fierbinți, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați cartofi și usturoi; continuați să gătiți și să amestecați până când legumele sunt fragede, încă 3 până la 4 minute. Se amestecă sosul Worcestershire și pasta de roșii prin amestecul de legume; gătiți până când pasta începe să se amestece în amestec, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®
6
Se toarnă vasul cu carnea de vită rumenită și sucurile sale în oală; se amestecă pentru a se amesteca cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați bulion de vită, supă de ciuperci și smântână în amestecul de vită; condimentează cu rozmarin, boia și cimbru. Se amestecă amestecul pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Ciuperci
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Aduceți tocanul la fiert, acoperiți oala cu un capac și reduceți focul la mediu-mic; gătiți tocanul la foc mic timp de 90 de minute. Amestecați mazărea în tocană și continuați să gătiți până când carnea de vită este fragedă, încă aproximativ 30 de minute.