Carne de vită Sichuan cu tăiței de orez
Carnea de vită Sichuan cu tăiței de orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 158 calorii, 15g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,34 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați mușchi de vită, rădăcină de ghimbir, piure de chile și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Carne de vită Sichuan cu tăiței de orez, Pui în stil Sichuan cu tăiței de orez, și Creveți de ardei Sichuan cu tăiței.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti taiteii conform indicatiilor de pe pachet.
Tăiați în bucăți de 2 inci.
Tăiați grăsimea din carnea de vită.
Tăiați carnea de vită cu cereale în fâșii de 2 inci; tăiați fâșii peste cereale în felii de 1/8 inci.
Pulverizați wok antiaderent sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit; încălziți la foc mediu-mare până când spray-ul de gătit începe să buleze.
Adăugați carnea de vită; se amestecă 2 până la 3 minute sau până se rumenesc.
Adăugați piureul de chili, sosul de soia, rădăcina de ghimbir și uleiul; se amestecă până se amestecă bine.
Adăugați ciuperci, varză și ceapă; se amestecă 1 până la 2 minute sau până când varza este crocantă.