Carne de vită Shepherd ' s Pie

Carne de vită Shepherd ' s Pie
Reteta de carne de vită Shepherd ' s Pie este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Pentru $1.59 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 548 calorii. Dacă aveți la îndemână lapte, sare kosher, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 13 persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Paleo Shepherd ' s Pie, Plăcintă de păstor de vită măcinată, și Carne de vită tăiței Shepherd ' s Pie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul de măsline și 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați ceapa, morcovii, țelina, ciupercile, usturoiul, jumătate din sare și oregano. Gatiti pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă pasta de roșii și se gătește până când ciupercile sunt moi și pasta de roșii a devenit roșie cărămidă, încă aproximativ 8 minute. Amestecați carnea de vită, bulionul, sarea rămasă, Worcestershire și puțin piper, rupând orice aglomerări mari de carne, gătiți până când carnea nu mai este roz, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Transferați carnea și legumele într-o farfurie ovală de 2 litri și întindeți piureul de cartofi deasupra, lăsând un Border de 1/4 inci în jurul marginii. Faceți un model decorativ pe partea superioară a cartofilor, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
5
Se presară cu brânză, dacă se folosește, și se pune cu lingura rămasă de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
6
Coaceți până când cartofii se rumenesc și sucurile se bulează în jurul marginii, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se lasă să se răcească 10 minute înainte de servire.
8
Puneți cartofii într-o cratiță cu apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 1 inch și adăugați sarea. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare, neacoperit, până când cartofii sunt fragede, dar nu moale, aproximativ 15 minute. În același timp, combinați laptele și untul într-o cratiță mică și încălziți la foc mic până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
9
Se scoate de pe foc și se acoperă pentru a se încălzi.
10
Scurgeți cartofii și reveniți în cratiță. Aruncați cartofii la foc mediu până se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se adaugă amestecul de lapte încălzit și se toacă cartofii până se rumenesc ușor, apoi se amestecă pătrunjelul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista