Carne De Vită Satay
Această rețetă servește 24 și costă 44 de cenți pe porție. O porție conține 88 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți usturoi, scallions, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Carne De Vită Satay, Carne De Vită Satay, și Pui (Sau Carne De Vită) Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați carnea de vită împotriva bobului în fâșii late de 1/2 inci și așezați-o într-o pungă mare resigilabilă. Într-un castron, amestecați împreună sosul de soia, uleiul, sucul de lămâie, zahărul brun, usturoiul și ghimbirul.
Se toarnă marinata în pungă peste carnea de vită. Sigilați punga și aruncați pentru a acoperi complet.
Așezați punga într-un castron mare și puneți-o la frigider pentru a marina cel puțin 1 oră sau atâta timp cât peste noapte.
Pentru a servi: Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare. Filetați 24 din fâșiile de vită pe frigarui. Ungeți porțile grătarului și așezați carnea de vită pe grătar. Dacă doriți, rezervați fâșiile de vită rămase și marinada pentru o altă utilizare, cum ar fi rețeta rotundă 2 Carne de vită și varză se amestecă. Gatiti frigaruile 2-3 minute pe fiecare parte.
Se scoate de pe foc, se așază pe un platou de servire și se presară cu scallions.