Carne De Vită Salsa Fajita

Carnea de vită Salsa Fajita ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.85 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 399 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână salsa veche el ' n chunky, ardei gras și ceapă, zahăr și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. de la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Vită Salsa Fajita, Fajita împachetează cu Salsa Verde, și Salsa Pui Fajita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În tigaie de 10 inci, încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu-mare. Gatiti fasii de tortilla, cateva la un moment dat, 1 pana la 2 minute, amestecand ocazional, pana cand sunt crocante (daca este necesar, adaugati ulei suplimentar de lingura); scurgeți benzile de tortilla pe prosoape de hârtie.
În aceeași tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 2 până la 4 minute, amestecând ocazional, până se rumenesc. Se amestecă toate ingredientele rămase. Reduceți căldura la mediu; fierbeți 5 minute sau până când legumele sunt crocante. Se amestecă fâșii de tortilla.