Carne De Vită Rendang
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rendang de vită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 466 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de friptură dezosată, căței de usturoi, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Carne De Vită Rendang, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din friptură; tăiați friptura în cuburi de 1/2 inch.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați friptură; gatiti 4 minute sau pana cand friptura isi pierde culoarea roz.
Se scurge bine și se lasă deoparte. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Puneți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați șalotă și următoarele 4 ingrediente (șalotă prin usturoi); saut 1 minut. Întoarceți friptura în tigaie. Se amestecă 2 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Se amestecă bulionul rămas; acoperiți și fierbeți 45 de minute sau până când friptura este fragedă.
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de cocos și sarea.
Se servește peste orez; se presară cu coriandru.