Carne De Vită Rendang

Carne De Vită Rendang
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Rendang de vită ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 466 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.86 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de friptură dezosată, căței de usturoi, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 62%. Încercați Carne De Vită Indoneziană Rendang (Rendang Sapi), Carne De Vită Rendang, și Carne De Vită Rendang pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din friptură; tăiați friptura în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați friptură; gatiti 4 minute sau pana cand friptura isi pierde culoarea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
4
Se scurge bine și se lasă deoparte. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Puneți tigaia acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați șalotă și următoarele 4 ingrediente (șalotă prin usturoi); saut 1 minut. Întoarceți friptura în tigaie. Se amestecă 2 căni de bulion; se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 45 de minute. Se amestecă bulionul rămas; acoperiți și fierbeți 45 de minute sau până când friptura este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se ia de pe foc; se amestecă laptele de cocos și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
(tub Mare)(tub Mare)
8
Se servește peste orez; se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista