Carne de vită pâine acoperită cu roșii, spanac și lămâie

Carne de vită pâine acoperită cu roșii, spanac și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 384 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșii Cu Vârf De Spanac, Tort de mămăligă acoperit cu roșii saut, spanac și un ou fiert, și Cotlete De Vițel Pâine Cu Salată Tricoloră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Așezați ouăle într-un alt vas superficial.
Așezați pesmetul uscat într-un alt vas superficial.
Presărați vițel cu 1/2 linguriță sare și piper negru. Lucrul cu 1 cotlet la un moment dat, dragă vițel în făină, întorcându-se pentru a acoperi cealaltă parte; scuturați excesul de făină. Înmuiați vițelul în ou, apoi dragați în amestecul de pesmet.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați vițel; gatiti 4 minute. Întoarceți carnea de vită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
În timp ce bucătarii de vițel, combinați 2 lingurițe de ulei, oțet și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare.
Adăugați spanacul și roșiile; aruncați ușor pentru a acoperi. Vițel de top cu amestec de spanac; se servește cu pene de lămâie.