Carne de vită pâine acoperită cu roșii, spanac și lămâie
Carne de vită pâine acoperită cu roșii, spanac și lămâie necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 384 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $ 3.8 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare, ulei de măsline, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Roșii Cu Vârf De Spanac, Tort de mămăligă acoperit cu roșii saut, spanac și un ou fiert, și Cotlete De Vițel Pâine Cu Salată Tricoloră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați făina într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
2
Așezați ouăle într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
3
Așezați pesmetul uscat într-un alt vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4
Presărați vițel cu 1/2 linguriță sare și piper negru. Lucrul cu 1 cotlet la un moment dat, dragă vițel în făină, întorcându-se pentru a acoperi cealaltă parte; scuturați excesul de făină. Înmuiați vițelul în ou, apoi dragați în amestecul de pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Bomboane Salvatoare
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
5
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați vițel; gatiti 4 minute. Întoarceți carnea de vită; gătiți 3 minute sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
7
În timp ce bucătarii de vițel, combinați 2 lingurițe de ulei, oțet și 1/8 linguriță de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
8
Adăugați spanacul și roșiile; aruncați ușor pentru a acoperi. Vițel de top cu amestec de spanac; se servește cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)