Carne de vită prăjită și Broccoli
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Carnea de vită prăjită și Broccoli ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. O porție conține 574 calorii, 45g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați chili, orez ca acompaniament, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Carne de vită prăjită și Broccoli, Se Amestecă Broccoli Prăjit Cu Carne De Vită, și Carne de vită prăjită și Broccoli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic amestecați sosul de soia, zahărul și sarea, adăugați carnea de vită și lăsați-o să se marineze timp de 20 de minute.
Într-un castron mic dizolvați amidonul de porumb în sosul de soia și amestecați Sherry, bulionul, zahărul și uleiul de susan.
Încălziți un wok sau o tigaie mare și grea la foc mare până când este fierbinte, adăugați 2 linguri de ulei vegetal și încălziți-l până începe să fumeze. Amestecați carnea de vită în ulei în loturi timp de 1 minut, sau până când nu mai este roz, și transferați-o așa cum este gătită cu o lingură cu fante pe o farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei vegetal în wok, încălziți-l până când este fierbinte, dar nu fumează, iar în ulei amestecați rădăcina de ghimbir, usturoiul și chili-ul timp de 30 de secunde sau până când amestecul este parfumat.
Adăugați broccoli și amestecați amestecul timp de 1 minut.
Adăugați 1/3 cană de apă și aburiți broccoli, acoperit, timp de 1 1/2 până la 2 minute sau până când este crocant-fraged. Amestecați sosul, adăugați-l în wok cu carnea de vită și orice sucuri care s-au acumulat pe farfurie și gătiți amestecul, amestecând, timp de 2 minute, sau până când sosul se îngroașă și carnea de vită este încălzită.
Transferați amestecul într-un platou încălzit și serviți-l cu orezul.