Carne de vită prăjită lent cu piure cremos de cartofi

Carnea de vită prăjită lent cu piure de cartofi cremoși ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți unt, apă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure De Cartofi Cremos Cu Aragaz Lent, Slow Cooker Cremos Piure De Cartofi, și Usturoi Cremos Aragaz Lent Piure De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Pentru a pregăti carnea de vită, combinați bulionul de vită și apa într-o cratiță; aduceți la foc mic.
Așezați carnea de vită într-un vas de copt de 13 x 9 inci; se toarnă amestecul de stoc peste carnea de vită.
Coaceți la 400 timp de 2 ore sau până când carnea de vită este fragedă.
Scoateți carnea de vită din lichidul de gătit; acoperiți și păstrați la cald. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită peste un bol.
Așezați o pungă cu fermoar în interiorul unei măsuri de sticlă cu 2 căni.
Se toarnă lichid în pungă; lăsați să stea 10 minute (grăsimea se va ridica la vârf). Sigilați punga; decupați cu atenție 1 colț al sacului.
Scurgeți lichidul într-o cratiță, oprindu-vă înainte ca stratul de grăsime să ajungă la deschidere; aruncați grăsimea. Aduceți lichidul la fierbere; reduceți la foc mic. Gatiti 20 de minute sau pana se reduce la 1 cana.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 linguriță cimbru, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Pentru a pregăti cartofii, puneți cartofii într-o cratiță; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și gătiți 12 minute sau până când este foarte fragedă.
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie.
Adăugați lapte, unt, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; mash cu un masher de cartofi la consistența dorită. Gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Se servește cu carne de vită.
Serviți sosul peste carne de vită; garnisiți cu 1 linguriță de cimbru rămasă.