Carne de vită prăjită cu miros de chimen cu țelină
Carnea de vită prăjită cu miros de chimen cu țelină este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 1 și costă 3,15 USD pe porție. O porție conține 348 calorii, 36g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coaste de țelină, amidon de porumb, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Cum se gătește: se amestecă carnea de vită prăjită cu țelină și ghimbir, Se Amestecă Prăjit Cu Parfum De Chimen, și Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi.
Instrucțiuni
Înjumătățiți friptura pe lungime dacă este mare. Feliați peste cereale cu grosimea de aproximativ 1/8 inch.
Aruncați carnea de vită cu 1/2 linguriță sos de soia, 1/4 linguriță amidon de porumb și un vârf de sare.
Se amestecă împreună vinul de orez, restul de 2 lingurițe de sos de soia și restul de 1/4 linguriță de amidon de porumb.
Încălziți wok la foc mare până la fumat, apoi turnați 1 linguriță de ulei în jos și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carnea de vită în 1 strat și gătiți, întorcând ocazional, până se rumenesc, mai puțin de 1 minut.
Transferați într-un castron.
Adăugați uleiul de linguriță rămas în wok, apoi adăugați ghimbir, usturoi, chimen și fulgi de ardei roșu și amestecați 15 secunde.
Adăugați țelină și prăjiți 1 minut, apoi adăugați carne de vită și sucuri și prăjiți 15 secunde. Se amestecă amestecul de orez-vin, apoi se toarnă în wok și se prăjește până când sosul clocotește, aproximativ 30 de secunde.
Se ia de pe foc și se amestecă frunzele de țelină.
Vezi analiza completă a datelor nutriționale a acestei rețete "