Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Tarhon

Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de vită prăjită cu crustă de tarhon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 355 calorii, 47G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.85 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Un amestec de friptură rotundă de vită, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Friptură de vită cu sos de tarhon Cornichon, Friptură de carne de vită cu sos de ciuperci-tarhon, și Usturoi Crusted Friptură De Vită.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 232°.pulverizați tigaia de prăjire superficială cu spray de gătit; puneți carnea de vită în tigaie. Într-un castron mic, amestecați sare, piper, usturoi, tarhon uscat și ulei. Frecați amestecul pe toate părțile cărnii de vită.
Coaceți descoperit 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 177°.
Coaceți cu 30 până la 40 de minute mai mult sau până la coacerea dorită. Acoperiți; lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Se ornează cu crenguțe de tarhon.