Carne de vită prăjită cu crustă de plante cu cremă de hrean
Carnea de vită prăjită cu cremă de hrean este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 471 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.09 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați hrean, sare și piper, pudră de muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 81%. Încercați Friptură de coaste de vită cu crustă de hrean și ierburi, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Plante Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: robot de bucătărie
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Condimentează bine friptura cu sare și piper. Într-o tigaie medie la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri ulei. Când este fierbinte, se prăjește pe toate părțile, până se caramelizează frumos, aproximativ 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Îndepărtați friptura pe o tavă de foi căptușită cu un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
6
Între timp, puneți usturoiul, pătrunjelul, cimbru, oregano, rozmarin, pudră de muștar, 1/2 cană ulei, sare și piper, după gust, într-un robot de bucătărie și pulsați până când amestecul formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pudră De Muștar
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
7
Frecați pasta peste toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
8
Coaceți în cuptor până când friptura este gătită la mediu-rară sau înregistrează 125 de grade F pe un termometru citit instantaneu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Lăsați friptura să se odihnească cu 10 minute înainte de feliere și serviți cu cremă de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
1
Într-un castron mic, amestecați toate ingredientele. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de servit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat