Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean

Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean
Carnea de vită prăjită cu crustă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $ 4.06 pe portie. O porție conține 403 calorii, 78g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de coaste de vită cu crustă de hrean și ierburi, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Ierburi Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Filet de vită cu crustă de hrean.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți un raft într-o tigaie mare și adâncă și așezați friptura de vită pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Într-un castron mic, amestecați hreanul cu sarea, muștarul Dijon, pătrunjelul tocat, piperul măcinat, zahărul și oțetul de sherry pentru a forma o pastă. Puneți pasta pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii. Prăjiți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 12
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
HreanHrean
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Aruncați sfoara și tăiați subțire friptura de vită peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
6
Transferați carnea într-un platou și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista