Carne De Vită Prăjită Cu Crustă De Hrean
Carnea de vită prăjită cu crustă de hrean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 8 și costă $ 4.06 pe portie. O porție conține 403 calorii, 78g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de sherry, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de coaste de vită cu crustă de hrean și ierburi, Friptură Cu Vârf De Mușchi Cu Crustă De Ierburi Cu Sos Cremos De Hrean-Arpagic, și Filet de vită cu crustă de hrean.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți un raft într-o tigaie mare și adâncă și așezați friptura de vită pe raft.
Într-un castron mic, amestecați hreanul cu sarea, muștarul Dijon, pătrunjelul tocat, piperul măcinat, zahărul și oțetul de sherry pentru a forma o pastă. Puneți pasta pe toată partea superioară și pe părțile laterale ale cărnii. Prăjiți în treimea inferioară a cuptorului timp de aproximativ 2 ore, până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul fripturii înregistrează 12
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute.
Aruncați sfoara și tăiați subțire friptura de vită peste Bob.
Transferați carnea într-un platou și serviți.