Carne De Vită Prăjită Cu Coriandru

Carne De Vită Prăjită Cu Coriandru
Carnea de vită prăjită cu coriandru este o fără lactate felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 361 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ochiul de vită de friptură rotundă, sare și piper kosher, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Coriandru, Friptură De Coastă În Picioare Cu Crustă De Coriandru, și Somon prăjit cu cuscus de coriandru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Frecați friptura cu 1 lingură de ulei de măsline. Într-un castron mic, combinați semințele de coriandru măcinate și boia de ardei cu 2 lingurițe de sare kosher și 1 linguriță de piper. Frecați amestecul de condimente pe toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
Sare KosherSare Kosher
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Într-o tigaie medie de prăjire, încălziți restul de 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați friptura și rumeniți-o bine pe toate părțile la foc moderat, întorcând cu clești, aproximativ 5 minute. Întoarceți partea de grăsime prăjită în sus.
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea timp de 35 de minute sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în capătul mai subțire înregistrează 120 pentru carnea medie-rară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Transferați friptura pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
7
Puneți tigaia pe aragaz la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
SobaSoba
8
Adăugați făina și gătiți timp de 2 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
9
Adăugați bulionul și fierbeți, amestecând, până când sosul s-a îngroșat, 2 minute. Se condimentează cu sare și piper. Feliați friptura de 1/4 inch grosime și serviți cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista