Daube de vită provensal este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, ceapă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Daube Provensal, Carne De Vită Daube Provensal, și Carne De Vită Daube Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la temperatura camerei 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
2
Combinați 1/2 cană de apă clocotită și ciuperci; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
3
Se scurge printr-o sită peste un castron, rezervând ciuperci și 1/4 cană de lichid înmuiat. Se toacă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Presărați amestecul de vită cu 1/4 linguriță de sare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Vită
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați amestecul de vită rumenit într-un aragaz electric lent de 6 litri. Repetați procedura cu spray de gătit și amestecul de carne de vită rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
8
Adăugați vin și bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se toarnă amestecul de vin în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
10
Adăugați ciuperci, rezervat 1/4 cană lichid de înmuiere, restul de 1/2 linguriță sare, măsline și următoarele 5 ingrediente (prin roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Tomate
Măsline
Sare
11
Așezați boabe de piper, crenguțe de pătrunjel, crenguțe de cimbru, frunze de dafin și coajă de portocală pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; fixați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Coaja De Portocala
Boabe De Piper
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Sfoară De Bucătărie
12
Adăugați pachetul de pânză de brânză la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Aruncați pachetul de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Aragaz Lent
13
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Adăugați amestecul de amidon de porumb la aragazul lent; gatiti 20 de minute sau pana cand este usor gros, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
15
Se presară pătrunjel tocat și cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Cimbru
16
Încă 3 moduri cu ciuperci Porcini uscate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini Uscate
17
Rehidratați ciupercile cu apă clocotită; folosiți lichid de înmuiere și ciuperci pentru a aroma risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
18
Îmbogățiți supele și tocanele cu lichid înmuiat și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
19
Folosiți lichid de înmuiere și ciuperci ca bază pentru sosul de paste.