Carne De Vită Provensal Daube

Carne De Vită Provensal Daube
Daube de vită provensal este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână vin, ceapă, conserve de roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Daube Provensal, Carne De Vită Daube Provensal, și Carne De Vită Daube Provensal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Sigilați și marinați la temperatura camerei 30 de minute, întorcând punga ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Combinați 1/2 cană de apă clocotită și ciuperci; acoperiți și lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
3
Se scurge printr-o sită peste un castron, rezervând ciuperci și 1/4 cană de lichid înmuiat. Se toacă ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Presărați amestecul de vită cu 1/4 linguriță de sare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită în tigaie; saut 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Așezați amestecul de vită rumenit într-un aragaz electric lent de 6 litri. Repetați procedura cu spray de gătit și amestecul de carne de vită rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
8
Adăugați vin și bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se toarnă amestecul de vin în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
10
Adăugați ciuperci, rezervat 1/4 cană lichid de înmuiere, restul de 1/2 linguriță sare, măsline și următoarele 5 ingrediente (prin roșii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
TomateTomate
MăslineMăsline
SareSare
11
Așezați boabe de piper, crenguțe de pătrunjel, crenguțe de cimbru, frunze de dafin și coajă de portocală pe un strat dublu de pânză de brânză. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; fixați cu sfoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Boabe De PiperBoabe De Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
12
Adăugați pachetul de pânză de brânză la aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede. Aruncați pachetul de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Aragaz LentAragaz Lent
13
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Adăugați amestecul de amidon de porumb la aragazul lent; gatiti 20 de minute sau pana cand este usor gros, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
15
Se presară pătrunjel tocat și cimbru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
CimbruCimbru
16
Încă 3 moduri cu ciuperci Porcini uscate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Porcini UscateCiuperci Porcini Uscate
17
Rehidratați ciupercile cu apă clocotită; folosiți lichid de înmuiere și ciuperci pentru a aroma risotto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
18
Îmbogățiți supele și tocanele cu lichid înmuiat și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
19
Folosiți lichid de înmuiere și ciuperci ca bază pentru sosul de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
CiuperciCiuperci
BazaBaza
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 19 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista