Carne de vită portocalie și Broccoli
Nevoie de o curs principal fără lactate? Carnea de vită portocalie și Broccoli ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 507 calorii, 31g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, friptură de mușchi, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Migdale Proaspete De Fructe De Padure ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat, și Pui și Broccoli se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați friptura în bucăți de 1 1/2 inch. Aruncați cu coaja de portocală; pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați fulgi de ardei, ceapă și ardei gras. Se amestecă până când legumele se ofilesc.
Adăugați broccoli și 3 linguri de apă; acoperiți și aburiți 1 până la 2 minute până când broccoli este gătit fraged.
Scoateți din tigaie. Gatiti fettuccine conform instructiunilor pachetului. Se amestecă sucul de portocale și sosurile de soia și hoisin.
Adăugați uleiul rămas în tigaie și reveniți la foc mediu-mare.
Adăugați friptura și caju; se prăjește 2 până la 3 minute. Puneți legumele în tigaie cu amestec de sos și încălziți. Se condimentează cu sare și piper proaspăt măcinat.
Scurgeți tăiței; se acoperă cu prăjit.