Carne de vită portocalie și ananas

Carne de vită portocalie și ananas
Carnea de vită cu portocale și ananas ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 57G de proteine, 73G de grăsime, și un total de 1004 calorii. Pentru 9,35 USD pe porție, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sos de soia, suc de portocale, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 188 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cupcakes portocalii cu Topping de frișcă de ananas zdrobit portocaliu, Fasole la cuptor cu ananas și carne de vită cu inele de ananas prăjite, și Benzi de vită portocalii cu sos de portocale.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Puneți un suport pentru cuptor în centrul cuptorului. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Pulverizați o foaie de copt grea cu spray de gătit cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la foc mare. Condimentați carnea de vită cu sare și piper și rumeniți pe toate părțile, timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați carnea de vită pe foaia de copt pregătită și prăjiți până când un termometru cu citire instantanee introdus în partea cea mai groasă a cărnii înregistrează 125 de grade F pentru mediu-rar, aproximativ 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți carnea de vită din cuptor pe o tăietură. Acoperiți carnea lejer cu folie și lăsați să se odihnească 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Sos: într-un blender, combinați bucățile de ananas și siropul, sucul de portocale, sucul de lămâie, sosul de soia, zahărul, săgeata, usturoiul, ghimbirul și 1/2 linguriță de sare. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De AnanasBucăți De Ananas
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
ArorutArorut
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Încălziți aceeași tigaie folosită pentru carnea de vită la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați sosul și răzuiți bucățile maro care se agață de fundul tigaiei cu o lingură de lemn. Se fierbe până se îngroașă sosul, aproximativ 5 minute se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Tăiați peste cereale, feliați carnea în felii groase de 1/4 inch și aranjați pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se ornează cu felii de portocale, dacă se utilizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
11
Se toarnă sosul într-un castron de servire și se servește alături de carnea de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Garnitură: felii de portocale, opțional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De PortocaleFelii De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista