Carne De Vită Pizza Portobellos

Carne de vită Pizza Portobellos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, brânză mozzarella parțial degresată, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Portobellos cu Ratatouille, Portobellos Umplute, și Portobellos Parmesano.
Instrucțiuni
Îndepărtați branhiile din partea inferioară a ciupercilor cu o lingură.
Așezați ciupercile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit, dedesubt în sus. Înveliți ciupercile cu spray de gătit.
Stropiți 1/2 linguriță de ulei de măsline peste fiecare ciupercă.
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 8 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din cuptor. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Gătiti măcinat rotund, busuioc și fenicul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până când carnea de vită se rumeneste, amestecând până se sfărâmă.
Turnati sosul de pizza uniform peste ciuperci; top uniform cu amestec de carne de vită și brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.