Carne De Vită Pizza Portobellos

Carne De Vită Pizza Portobellos
Carne de vită Pizza Portobellos ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 267 calorii, 26g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de busuioc, brânză mozzarella parțial degresată, capace de ciuperci portobello și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 61%. Rețete similare includ Portobellos cu Ratatouille, Portobellos Umplute, și Portobellos Parmesano.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați branhiile din partea inferioară a ciupercilor cu o lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Așezați ciupercile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit, dedesubt în sus. Înveliți ciupercile cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Stropiți 1/2 linguriță de ulei de măsline peste fiecare ciupercă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4
Coaceți, neacoperit, la 400 timp de 8 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți din cuptor. Puneți deoparte și păstrați-vă cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Gătiti măcinat rotund, busuioc și fenicul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu până când carnea de vită se rumeneste, amestecând până se sfărâmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Teren RotundTeren Rotund
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se scurge bine.
8
Turnati sosul de pizza uniform peste ciuperci; top uniform cu amestec de carne de vită și brânză. Se fierbe 2 minute sau până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PizzaSos De Pizza
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista