Carne de vită picantă, shiitake și vinete
Carnea de vită picantă, shiitake & aubergine stir-fry este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 348 calorii. Pentru $3.89 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 16 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, căței de usturoi, sos de stridii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tofu Shiitake Picant Prăjit, Carne de vită, Shiitake și mazăre de zăpadă, și Carne De Vită Picantă.
Instrucțiuni
Încălziți o picătură de ulei într-un wok antiaderent sau o tigaie mare. Gatiti carnea tocata, Despartind-o cu o lingura de lemn, timp de aproximativ 10 minute sau pana cand este fiarta.
Se scoate cu o lingură cu fante și se lasă deoparte.
Încălziți uleiul rămas în tigaie și prăjiți vinetele timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie și se fierbe.
Adăugați jumătate de ardei iute, usturoiul și ciupercile, apoi gătiți încă câteva minute. Întoarceți tocatul în tigaie și adăugați cea mai mare parte a cepei de primăvară, sosul de stridii, zahărul și 200 ml apă. Se fierbe câteva minute, apoi se servește imediat cu orez fiert și ardeiul iute rămas și ceapa de primăvară împrăștiate deasupra.