Carne de vită Olandeză la cuptor și legume de vară

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită olandeză și legumele de vară. O porție conține 830 calorii, 50g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cartofi cu piele subțire 1 in. frunze largi, de rozmarin, porumb de urechi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Carne De Vită Olandeză La Cuptor, Tocană Olandeză De Vită La Cuptor, și Cuptor fiert friptură cu legume.
Instrucțiuni
Pregătiți carnea de vită: într-un castron, combinați usturoiul, rozmarinul, uleiul, 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Frecați toată carnea de vită și împachetați-o într-o pungă de plastic resigilabilă. Se răcește până la 2 zile sau se îngheață.
Pregătiți legumele: puneți roșiile, porumbul și ceapa într-o pungă de plastic resigilabilă și fasolea verde și dovleceii în alta; se răcește până la 2 zile. Nu răciți cartofii.
Puneți un foc pentru gătitul în cuptor olandez de sus și de jos (vezi "cum se folosește un cuptor olandez", mai jos). Pune un 4 - la 6-qt. fonta tabără cuptor olandez în loc, se adaugă unt, și se topesc.
Adăugați carne de vită; gatiti pana se rumeneste pe partea inferioara, 10 minute. Întoarceți carnea, adăugați 2 căni de bulion, acoperiți și aranjați cărbuni deasupra oalei.
Adăugați combustibil acum și la fiecare 30 de minute (consultați "începeți gătitul" de mai jos) și gătiți 1 oră.
Întoarceți carnea, adăugați 1 cană de bulion, legumele cu porumb și cartofii; gatiti, acoperit, 1 ora. Întoarceți carnea și porumbul, adăugați fasole și dovlecei și mai mult bulion dacă oala se usucă; gătiți, acoperit, până când carnea este foarte fragedă, 15 până la 30 de minute. Condimentează cu mai multă sare și piper după gust.
Cum se folosește un cuptor olandez
Pregătiți focul. Dacă aveți un foc de tabără, mutați orice bucăți mari de lemn încă ars în lateral și nivelați cărbunii fierbinți pentru a se potrivi cu dimensiunea cuptorului olandez. Dacă campingul nu permite focurile de lemne, ardeți 50 de brichete de cărbune până când sunt în mare parte gri, 10 până la 15 minute și răspândiți într-un strat uniform de dimensiunea cuptorului olandez.
Configurați cuptorul. Pentru multe rețete, trebuie doar să setați cuptorul olandez deasupra cărbunilor fierbinți ("gătit la căldură de jos"). Dar există momente în care va trebui să încălziți atât partea superioară, cât și cea inferioară a cuptorului. Doar răzuiți aproximativ jumătate din cărbuni în lateral și aranjați restul într-un cerc de dimensiunea marginii exterioare a cuptorului olandez. Puneți cuptorul deasupra cercului de cărbuni, apoi îngrămădiți restul cărbunilor deasupra capacului.
Începeți să gătiți. Ridicați ocazional capacul cuptorului olandez pentru a verifica mâncarea și temperatura. Pentru a reduce căldura, îndepărtați puțin combustibil. Pentru a crește căldura sau pentru a găti mai mult de 45 de minute, adăugați 6 până la 10 Brichete noi sau mai multe jar de lemn (din acel Lemn încă ars pe care l-ați mutat în partea laterală a focarului) la fiecare 30 de minute.