Carne De Vită Nachos Supreme
Rețeta de carne de vită Nachos Supreme este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 627 calorii. Pentru $2.54 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 2. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită măcinată, apă, chipsuri de tortilla și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Mic Dejun Nachos Suprem, Încărcat Suprem Nachos, și Pizza Cu Ardei Iute Suprem Nachos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită la foc mediu până nu mai este roz; se scurge. Se amestecă apa, supa și condimentul taco. Aduceți la fierbere. Se amestecă orezul. Acoperiți și scoateți-l de pe foc.
Lăsați să stea 5 minute sau până când orezul este fraged.
Lingură pe două farfurii de servire. Se acoperă cu salată, brânză, salsa și/sau smântână, dacă se dorește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros circulatory din Pinot Noir cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.