Carne De Vită Mărunțită La Grătar
Carnea de vită mărunțită la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 9 porții cu 295 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sosul worcestershire, pudra de usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 96 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este super. Încercați Carne De Vită Mărunțită La Grătar, Carne De Vită Mărunțită, și Carne De Vită Mărunțită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade (135 de grade C).
Așezați friptura într-o tigaie mare și împrăștiați ceapa tocată.
Într-un castron mare, combinați sosul Worcestershire, fumul lichid, praful de usturoi, sarea și piperul.
Se toarnă bere, se amestecă și se adaugă în tigaia de prăjire.
Adăugați apă în vârful cărnii de vită.
Acoperiți și gătiți la cuptor la 275 grade F (135 grade C) timp de 4 până la 5 ore.
Când carnea este gătită, tocați carnea cu 2 furculițe, adăugați sos de grătar și amestecați bine.