Carne de vită măcinată 'Wellington' cu fenicul

Carne de vită măcinată 'Wellington' cu fenicul
Carnea de vită măcinată 'Wellington' cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1135 calorii, 48G de proteine, și 80g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,0 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 158 de fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rulourile semilună refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Rapide De Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Vită Măcinată Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, feniculul și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand feniculul este fraged, iar ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu și se fierbe încă 1 minut. Între timp, bateți oul într-un castron, apoi amestecați carnea de vită măcinată, pesmetul, pătrunjelul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei VegetalUlei Vegetal
PesmetPesmet
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
PătrunjelPătrunjel
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
3
Adăugați amestecul de legume fierte și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
4
Separați aluatul de rulou semilună în două pătrate. Împărțiți amestecul de carne între pătratele ruloului semilună, apoi sigilați aluatul în jurul cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crescent Roll AluatCrescent Roll Aluat
Rulouri Semilună FrigorificeRulouri Semilună Frigorifice
AluatAluat
CarneCarne
5
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria a devenit maro-aurie, iar centrul produselor de patiserie înregistrează 160 de grade F (71 de grade C) pe un termometru de bucătărie, aproximativ 30 de minute. Feliați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista