Carne de vită măcinată 'Wellington' cu fenicul
Carnea de vită măcinată 'Wellington' cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 1135 calorii, 48G de proteine, și 80g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 4,0 USD pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 158 de fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma rulourile semilună refrigerate, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Rapide De Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Vită Măcinată Wellington, Carne De Vită Wellington, și Carne De Vită Wellington pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa, feniculul și usturoiul. Gatiti si amestecati pana cand feniculul este fraged, iar ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă semințele de fenicul și fulgii de ardei roșu și se fierbe încă 1 minut. Între timp, bateți oul într-un castron, apoi amestecați carnea de vită măcinată, pesmetul, pătrunjelul și sarea.
Adăugați amestecul de legume fierte și amestecați până se combină.
Separați aluatul de rulou semilună în două pătrate. Împărțiți amestecul de carne între pătratele ruloului semilună, apoi sigilați aluatul în jurul cărnii.
Așezați cusătura în jos pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când patiseria a devenit maro-aurie, iar centrul produselor de patiserie înregistrează 160 de grade F (71 de grade C) pe un termometru de bucătărie, aproximativ 30 de minute. Feliați și serviți.