Carne de vită măcinată pentru Tacos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită măcinată pentru Tacos. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.73 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 217 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați apă, carne de vită măcinată, amestec de condimente taco și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de vită măcinată pentru Tacos, Cele Mai Bune Tacos De Carne De Vită Măcinată, și Tacos De Carne De Vită Măcinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare la foc mediu, rumenim carnea de vită măcinată cu ceapă; scurgeți grăsimea.
Se amestecă ketchup, condimente taco și apă rece. Reduceți căldura și fierbeți timp de 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.