Carne de vită mongolă și ceapă de primăvară

Carnea de vită mongolă și ceapa de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 477 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc de vită, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită mongolă și ceapă de primăvară, Filet de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar, și Carne De Vită Mongolă Pei Wei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul și ghimbirul până când își eliberează parfumul, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă sosul de soia, apa și zahărul brun. Ridicați focul la mediu-mare și amestecați 4 minute, până când zahărul s-a dizolvat și sosul fierbe și se îngroașă ușor.
Scoateți sosul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Așezați carnea de vită feliată într-un castron și amestecați amidonul de porumb în carnea de vită, acoperindu-l bine. Lăsați carnea de vită și amidonul de porumb să stea până când majoritatea sucurilor din carne au fost absorbite de amidonul de porumb, aproximativ 10 minute.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă sau wok la 375 grade F (190 grade C).
Agitați excesul de amidon de porumb din feliile de vită și aruncați-le în uleiul fierbinte, câteva pe rând. Se amestecă scurt și se prăjește până când marginile devin crocante și încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Scoateți carnea de vită din ulei cu o lingură mare cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Turnați uleiul din tigaie sau wok și readuceți tigaia la foc mediu. Întoarceți feliile de vită în tigaie, amestecați scurt și turnați sosul rezervat. Se amestecă o dată sau de două ori pentru a combina și se adaugă ceapa verde. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit verde strălucitor, aproximativ 2 minute.