Carnea de vită mongolă și ceapa de primăvară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. O porție conține 477 calorii, 26g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Primăvară va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc de vită, amidon de porumb, sos de soia și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rădăcina proaspătă de ghimbir, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu ghimbir de migdale fără făină ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Carne de vită mongolă și ceapă de primăvară, Filet de vită la grătar cu ceapă de primăvară la grătar, și Carne De Vită Mongolă Pei Wei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 lingurițe de ulei vegetal într-o cratiță la foc mediu și gătiți și amestecați usturoiul și ghimbirul până când își eliberează parfumul, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Usturoi
Ghimbir
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se toarnă sosul de soia, apa și zahărul brun. Ridicați focul la mediu-mare și amestecați 4 minute, până când zahărul s-a dizolvat și sosul fierbe și se îngroașă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos De Soia
Sos
Zahăr
Apă
3
Scoateți sosul de pe foc și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
4
Așezați carnea de vită feliată într-un castron și amestecați amidonul de porumb în carnea de vită, acoperindu-l bine. Lăsați carnea de vită și amidonul de porumb să stea până când majoritatea sucurilor din carne au fost absorbite de amidonul de porumb, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Carne De Vită
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie adâncă sau wok la 375 grade F (190 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Agitați excesul de amidon de porumb din feliile de vită și aruncați-le în uleiul fierbinte, câteva pe rând. Se amestecă scurt și se prăjește până când marginile devin crocante și încep să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr Roșu Grosier
Carne De Vită
Ulei De Gătit
7
Scoateți carnea de vită din ulei cu o lingură mare cu fante și lăsați să se scurgă pe prosoape de hârtie pentru a îndepărta excesul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
8
Turnați uleiul din tigaie sau wok și readuceți tigaia la foc mediu. Întoarceți feliile de vită în tigaie, amestecați scurt și turnați sosul rezervat. Se amestecă o dată sau de două ori pentru a combina și se adaugă ceapa verde. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți până când ceapa s-a înmuiat și a devenit verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Ceapă
Sos
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit