Carnea de vită mongolă este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 208 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.31 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, amidon de porumb, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de arahide, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Caramel De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Mongolă, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 8 Ingrediente, amestecând până se omogenizează.
2
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ghimbir tocat, usturoi tocat și carne de vită; saut timp de 2 minute sau până când carnea de vită este rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Ghimbir
Carne De Vită
4
Adăugați bucăți de ceapă verde; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
5
Adăugați amestecul de sos de soia; gatiti 1 minut sau pana se ingroasa, amestecand continuu.