Carne De Vită Mongolă
Nevoie de un fel principal fără lactate? Carnea de vită mongolă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 629 calorii. Pentru $ 4.16 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 27 minute. Dacă aveți tăiței de celofan, ceapă verde, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Vită Mongolă, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă I pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați friptura în amidon de porumb până când este bine acoperită; lăsați să stea 10 minute. Prăjiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului; deoparte.
Încălziți wok la foc mare până când câteva picături de apă se evaporă imediat. Rotiți 1 lingură de ulei în tigaie pentru a acoperi. (Dacă utilizați o tigaie antiaderentă, încălziți uleiul la foc mediu-mare.)
Adăugați usturoi și ghimbir; gatiti 30 de secunde sau pana cand este parfumat. Se amestecă sosul de soia, zahărul brun și ardeiul roșu. Se aduce la fierbere; gatiti 4 minute sau pana cand sosul se ingroasa usor.
Transferați amestecul într-un castron; ștergeți wok curat.
Încălziți 1 lingură de ulei în wok la foc mare (mediu-înalt, dacă folosiți o tigaie antiaderentă).
Adăugați ceapa albă și amestecați 2 până la 3 minute sau până se înmoaie.
Transferați într-un castron.
Încălziți 1 lingură de ulei în wok la foc mare (mediu-înalt, dacă folosiți o tigaie antiaderentă).
Adăugați jumătate din carnea de vită rezervată și amestecați 3 până la 5 minute sau până când carnea se rumeneste și marginile sunt crocante.
Scoateți din tigaie și repetați cu restul de 1 lingură de ulei și restul de carne de vită. Se amestecă ceapa gătită, sosul rezervat și ceapa verde. Gatiti 1 minut sau pana cand se incalzeste bine.
Serviți peste tăiței prăjiți cu sos de chili-usturoi.