Carne De Vită Mic Dejun Burrito

Carne de vită mic dejun Burrito ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 441 calorii. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 7 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de pudră de ancho chile măcinată, tortilla de făină, carne de vită măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, ceea ce este bine. Rețete similare includ McDonald ' s Breakfast Burrito – un faimos burrito pentru micul dejun pe care îl puteți face acasă, Mic Dejun Burrito, și Mic Dejun Burrito Kit.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele cremă de lime-Cilantro într-un castron mic, dacă doriți. Pune deoparte.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu până la cald.
Adăugați carnea de vită măcinată cu ardei gras, ceapă, pudră de chili și chimen; gătiți 8 până la 10 minute, rupându-se în mici sfărâmături și amestecând ocazional.
Scoateți amestecul de vită din tigaie; păstrați cald.
Combinați ouăle, apa și 1 lingură de cilantro într-un bol mediu. Pulverizați aceeași tigaie cu spray de gătit.
Se toarnă în tigaie; se fierbe la foc mediu 2 până la 3 minute sau până se amestecă, amestecând ocazional. Se condimentează cu sare, dacă se dorește. Se amestecă amestecul de vită și brânza; gătiți 1 minut sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Lingura amestec de carne de vită uniform într-un rând peste centrul fiecărei tortilla, lăsând 1-inch de frontieră pe partea dreaptă și stângă. Îndoiți părțile drepte și stângi ale tortilla peste umplutură. Ori marginea de jos în sus peste umplere și roll-up; se taie în diagonală în jumătate.
Se servește cu cremă de lime-Cilantro și salsa, după dorință.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.