Carne De Vită Mexicană Înainte

Carne De Vită Mexicană Înainte
Carnea de vită mexicană înainte necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 123 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 16 și costă $1.07 pe portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Faceți înainte pui Mexican și cartofi., Asigurați-Ahead Philly Carne De Vită Straturi, și Sandwich Cu Carne De Vită Prăjită Înainte.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 5 litri sau tigaia de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă amestecul de condimente taco. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand aromele sunt amestecate. Se răcește 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente TacoAmestec De Condimente Taco
3
Linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie. Puneți carnea de vită pe folie, rupându-se după cum este necesar. Congelați aproximativ 1 oră, amestecând o dată, până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
4
Împărțiți amestecul în pungi de plastic pentru congelator resigilabile de dimensiunea unui litru, cu aproximativ 2 căni în fiecare. (O carne de vită măcinată lb produce aproximativ 2 căni, fierte și scurse.) Pungi de etanșare; etichetă. Înghețați până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca DeLoach râul rus Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
DeLoach Râul Rus Pinot Noir
O frumoasă culoare roșie rubinie în pahar, râul rus Pinot Noir 2018 se deschide cu arome de fructe roșii aprinse de căpșuni și cireșe. Aromele de zmeură, rubarbă și prune întunecate sunt întâmpinate cu o notă de condiment și aciditate strălucitoare. Acesta este un vin cu corp mediu, cu taninuri moderate și un finisaj persistent și delicios
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate5
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista