Carne De Vită Mexicană Înainte
Carnea de vită mexicană înainte necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 123 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 16 și costă $1.07 pe portie. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Faceți înainte pui Mexican și cartofi., Asigurați-Ahead Philly Carne De Vită Straturi, și Sandwich Cu Carne De Vită Prăjită Înainte.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 5 litri sau tigaia de 12 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare, amestecând frecvent, până când este gătită bine; scurgere.
Reduceți căldura la mediu. Se amestecă amestecul de condimente taco. Gatiti 3 pana la 5 minute, amestecand frecvent, pana cand aromele sunt amestecate. Se răcește 5 minute.
Linie tigaie de 15x10x1 inch cu folie. Puneți carnea de vită pe folie, rupându-se după cum este necesar. Congelați aproximativ 1 oră, amestecând o dată, până când este ferm.
Împărțiți amestecul în pungi de plastic pentru congelator resigilabile de dimensiunea unui litru, cu aproximativ 2 căni în fiecare. (O carne de vită măcinată lb produce aproximativ 2 căni, fierte și scurse.) Pungi de etanșare; etichetă. Înghețați până la 2 luni.