Carne de vită mandarină cu Scallions

Carne de vită mandarină cu Scallions
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu mandarină cu Scallions. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 384 calorii. Un amestec de mandarină, ghimbir, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până mandarina ai putea urma acest curs principal cu Torturi Cu Ceai De Mandarină ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Mandarină, Carne De Vită Mandarină Picantă, și Carne de vită cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pierceți friptura cu o furculiță de mai multe ori pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2
Îndepărtați o fâșie de coajă de 2 inci din mandarină, înjumătățiți fructele și strecurați sucul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarinăMandarină
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați coaja, ceapa, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, ghimbirul, usturoiul, fulgii de piper și 1/4 cană de apă în pungă și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
4
Adăugați carnea, sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. La frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Preîncălziți broilerul cu o tigaie pentru broiler în poziție.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Scoateți friptura din pungă și rezervați marinada. Se usucă carnea și se pune pe tigaia de pui preîncălzită. Gatiti, fara a se intoarce, pana cand carnea este maro aurie si un termometru introdus in partea cea mai groasa Inregistreaza 130 pentru mediu-rare, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere; rezervați picăturile.
8
Între timp, fierbeți marinata într-un vas mic la foc mediu-mare până se îngroașă ușor. Se amestecă conservele portocalii și picăturile din carne. Se taie carnea împotriva bobului și se acoperă cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
9
Se servește cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
10
Fotografie de Antonis Achilleos
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista