Carne de vită mandarină cu Scallions
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită cu mandarină cu Scallions. Această rețetă servește 4 și costă 2,98 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 37g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 384 calorii. Un amestec de mandarină, ghimbir, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până mandarina ai putea urma acest curs principal cu Torturi Cu Ceai De Mandarină ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Mandarină, Carne De Vită Mandarină Picantă, și Carne de vită cu ghimbir și Scallions pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pierceți friptura cu o furculiță de mai multe ori pe fiecare parte.
Îndepărtați o fâșie de coajă de 2 inci din mandarină, înjumătățiți fructele și strecurați sucul într-o pungă de plastic resigilabilă.
Adăugați coaja, ceapa, sosul de soia, uleiul de susan, zahărul, ghimbirul, usturoiul, fulgii de piper și 1/4 cană de apă în pungă și amestecați bine.
Adăugați carnea, sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi. La frigider peste noapte.
Preîncălziți broilerul cu o tigaie pentru broiler în poziție.
Scoateți friptura din pungă și rezervați marinada. Se usucă carnea și se pune pe tigaia de pui preîncălzită. Gatiti, fara a se intoarce, pana cand carnea este maro aurie si un termometru introdus in partea cea mai groasa Inregistreaza 130 pentru mediu-rare, aproximativ 10 minute.
Lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere; rezervați picăturile.
Între timp, fierbeți marinata într-un vas mic la foc mediu-mare până se îngroașă ușor. Se amestecă conservele portocalii și picăturile din carne. Se taie carnea împotriva bobului și se acoperă cu scallions.
Fotografie de Antonis Achilleos