Carne De Vită Mandarină
Mandarin Beef Stir-Fry este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 263 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $2.77 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ghimbir, flori de broccoli, friptură de flanc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este extraordinar. Încercați Carne de vită și Broccoli, Carne de vită și varză se amestecă, și Carne de vită ușoară și Broccoli cu carne de vânat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din carne și amestecați 2 minute; scoateți carnea din tigaie și păstrați-o caldă. Repetați procedura cu carnea rămasă.
Adăugați broccoli în tigaie; se presară cu apă. Acoperiți și gătiți 3 minute sau până când sunt crocante.
Combinați bulionul și următoarele 4 ingrediente, amestecând bine cu un tel.
Scurgeți portocalele, rezervând 1/4 cană de lichid; se amestecă lichidul în amestecul de bulion.
Adăugați amestecul de carne și bulion la broccoli; gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa. Amestecați ușor portocalele.