Carne De Vită Lombardi
Carnea de vită Lombardi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 553 calorii, 39G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $2.51 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați tăiței de ou, roșii conservate, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 51 minute. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Carne De Vită Lombardi, Beef Rouladen (rulouri germane de vită umplute cu murături și slănină), și Sparanghel învelit cu carne de vită Garlicky – aperitivul Perfect pentru iubitorii de carne de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită măcinată într-o tigaie mare la foc mediu 5 până la 6 minute, amestecând până se sfărâmă și nu mai este roz.
Se amestecă roșiile tocate și următoarele 4 ingrediente; gatiti 5 minute.
Adăugați pasta de roșii și frunza de dafin și fierbeți 30 de minute.
Gatiti taiteii de ou conform instructiunilor pachetului; scurgere.
Se amestecă împreună tăiței de ou fierți, ceapa verde tocată și smântâna până se omogenizează.
Așezați amestecul de tăiței în fundul unui vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Se acoperă cu amestec de carne de vită; se presară uniform cu brânzeturi.
Coaceți, acoperit cu folie de aluminiu, la 350 timp de 35 de minute. Descoperiți caserola și coaceți încă 5 minute.
Notă: congelați caserola până la 1 lună, dacă doriți. Decongelați la frigider peste noapte.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Pentru a ușura: înlocuiți smântâna cu conținut scăzut de grăsimi sau fără grăsimi și brânza Cheddar cu conținut redus de grăsimi 2%. Reduceți cantitatea de brânzeturi deasupra la 1/2 cană fiecare.