Carne De Vită Legume Se Amestecă
Friptura de legume din carne de vită este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 237 calorii, 29G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, ulei de canolan, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sosul de soia cu conținut scăzut de sodiu, puteți urma acest fel principal cu Banana Split Tort ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Mongolă, Carne de vită și Broccoli, și Carne de vită și varză se amestecă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amidonul de porumb și 2 linguri de sos de soia până se omogenizează.
Adăugați carne de vită; se amestecă pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare sau wok, prăjiți ardeii verzi și ceapa în ulei timp de 3 minute; adăugați carne de vită. Gatiti si amestecati 3 minute.
Adăugați ciuperci. Gatiti si amestecati 3-5 minute sau pana cand legumele sunt fragede si carnea nu mai este roz. Se amestecă sosul de soia rămas.