Carne de vită la grătar pentru sandvișuri
Reteta gratar Carne de vită pentru sandwich-uri pot fi făcute în aproximativ 2 ore și 50 de minute. Pentru $1.2 Pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 203 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 41 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sos chile, usturoi, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării la grătar. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Carne de vită la grătar pentru sandvișuri, Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar, și Sandvișuri Cu Carne De Vită La Grătar.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-o tigaie mare acoperită. Prăjiți la 325 grade F (165 grade C) timp de 2 ore sau până când carnea se destramă și se toacă ușor.
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Adăugați ceapa și sotati până când ceapa devine translucidă.
Se amestecă oțetul și sosul de chili. Umpleți sticla goală de sos de chili cu apă, agitați și turnați lichid în tigaie.
Se amestecă în zahăr brun, muștar, sos Worcestershire, piper negru, sare, piper cayenne și usturoi. Gatiti sosul la foc mic, amestecand des, pana se ingroasa.
Cu două furculițe, tăiați carnea de vită prăjită. Se amestecă carnea în sos în tigaie și se fierbe timp de 30 de minute.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vin spumant și spumant rossimbrox. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau de Bligny Grande Reserve Brut. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
Chateau de Bligny Grande Reserve Brut
O haină aurie adâncă subliniată de o linie de bule fine spumante. Un nas substanțial, înflorit (violet), note de fructe albe, pere foarte coapte, cremoase, ușor lemnoase, ciuperci. O structură fină, densă, fructe albe (piersici, nectarine), turtă dulce. O gură amplă și o lungime minunată.