Carne De Vită Keema

Carne De Vită Keema
Carnea de vită Keema ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 327 calorii, 24g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână ceapă, ghimbir, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 51%. Încercați Keema de vită indiană cu morcovi și cartofi, Keema, și Keema pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul; saut 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
3
Adăugați carne de vită; gatiti 8 minute sau pana se rumeneste, amestecand pentru a crumble carne de vită. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
4
Scurgeți, dacă este necesar, și readuceți amestecul de vită în tigaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se amestecă chimenul și următoarele 5 ingrediente și se gătește 1 minut la foc mediu-mare, amestecând des. Se amestecă roșiile, mazărea și iaurtul. Gatiti 4 minute sau pana se incalzeste bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
IaurtIaurt
ChimenChimen
MazăreMazăre
6
Se servește cu pene de pita și pene de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită

Echipamente

DificultateMediu
Gata În24 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista