Carne De Vită Kebab
Kebab-urile de vită sunt un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și דל פחמימות, felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 5. Pentru $3.58 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ciuperci, ardei gras, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Vită Kebab, kebab balsamic de vită, și Kebaburi De Vită Măcinate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea în cuburi de 20 (3/4 inch).
Presărați sosul Worcestershire peste carne. Filetați carnea, ardeiul gras, roșiile, ciupercile și dovleceii alternativ pe frigarui de 5 (12 inci).
Se presară uniform cu piper negru.
Așezați kebab-urile pe grătarul acoperit cu spray de gătit; grătar, neacoperit, 10 minute sau până la gradul dorit de coacere, rotind o dată.
Se presară uniform cu sare.
Bacsis: dacă folosiți frigarui de lemn, asigurați-vă că le înmuiați în apă cu 30 de minute înainte de filetare pentru a nu le arde în timpul grătarului.