Carne de vită italiană într-o găleată
Rețeta de carne de vită italiană într-o găleată este gata în aproximativ 18 ore și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Această rețetă face 12 porții cu 270 calorii, 37g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, pepperoncini, legume murate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Bucket o ' Bones, Salată De Găleată, și Sandvișuri italiene de vită cu aragaz lent sau carne de vită Pepperoncini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un aragaz lent de 3 1/2 litru și adăugați legumele amestecate murate, pepperoncini, amestecul de pansament Italian și bulionul de vită. Se amestecă pentru a amesteca, acoperi și găti la foc mic timp de 18 ore (da, 18 ore - un cronometru ușor funcționează bine dacă nu doriți să stați până la miezul nopții pentru a-l porni).
Pentru a servi, scoateți friptura din aragazul lent. Dacă este necesar, feliați-l pentru sandvișuri, dar de obicei se destramă.
Așezați legumele murate și pepperoncini într-un castron pentru a servi împreună cu carnea.