Carne De Vită Italiană Originală De Casă

Carnea de vită italiană originală de casă este un fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $3.87 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 622 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de vită, chifle de hamburger, amestec de sos de salată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 10 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Încercați Carne De Vită Italiană De Casă, Sandvișuri Italiene De Vită De Casă, și Chiftele Italiene De Vită De Casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați friptura într-un aragaz lent și condimentați cu amestec de pansament Italian.
Se toarnă în apă. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 6 până la 7 ore. În ultima oră, tocați carnea cu două furculițe - dacă nu se toacă ușor, gătiți mai mult.
Adăugați ardeii și cât de mult suc doriți pentru o aromă suplimentară.