Carne de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj
Carnea de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1337 calorii, 46G de proteine, și 107G de grăsime. 87 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, ou, unt și port. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cremă de supă Portobello cu blaturi de foietaj, Mușcături de foietaj cu Stilton, gem de smochine și nuci glazurate cu bomboane, și Tocană de vită cu foietaj # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu până la trei zile înainte, faceți pufurile de patiserie. Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria puțin mai subțire și ștampilați șaisprezece runde de 6 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Puneți rondele pe o foaie de copt și periați cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se presară sare și se coace la cuptor pentru 5-7 minute sau până se umflă și se rumenesc. Se răcește pe o grătar, apoi se păstrează într-un recipient etanș până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Faceți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Puneți carnea de vită, usturoiul și frunza de dafin într-un castron mare nemetalic și turnați în stout. Se acoperă și se lasă la marinat la frigider cel puțin o oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Stout
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Preîncălziți cuptorul la ventilator 130C / convențional 150C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scurgeți carnea și uscați-o pe hârtie de bucătărie. Puneți deoparte lichidul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
9
Încălziți atât jumătate din unt, cât și ulei într-o caserolă mare, rezistentă la cuptor. La foc mare, rumeniți carnea de vită în loturi până când fiecare bucată este sigilată și maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
10
Scoateți carnea cu o lingură cu fante în timp ce mergeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Ștergeți vasul cu hârtie de bucătărie, topiți untul și uleiul rămas și prăjiți slănina și ceapa timp de 10-15 minute până când ceapa se rumeneste, foarte moale și bine redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
12
Se amestecă făina până se omogenizează, se adaugă portul și marinada rezervată și se întoarce carnea de vită în vas. Se aduce la fierbere, se acoperă cu un capac etanș și se gătește la cuptor timp de 2 -3 ore sau până când carnea este foarte fragedă (nu este nevoie să se condimenteze). Se răcește, se pune într-un recipient mare sigilat și se păstrează la frigider sau se congelează până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Port
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
13
Pentru a servi, reveniți la caserolă și aduceți încet la fierbere (dacă este înghețat, dezghețați și continuați ca mai sus).
14
Adăugați nuci murate și oțet de murat rezervat și fierbeți timp de 30 de minute până când este fierbinte. Se amestecă pătrunjelul. Reîncălziți produsele de patiserie la ventilator 180C/ convențional 200C/gaz 6 timp de 3-4 minute. Pentru a servi, se toarnă în boluri, se acoperă cu câteva pufuri de patiserie și se presară cu puțin pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat