Carne de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj
Carnea de vită Highland cu nuci murate și blaturi de foietaj necesită aproximativ 3 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 4,48 USD pe porție. O porție conține 1337 calorii, 46G de proteine, și 107G de grăsime. 87 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ceapă, ou, unt și port. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este extraordinar. Încercați Cremă de supă Portobello cu blaturi de foietaj, Mușcături de foietaj cu Stilton, gem de smochine și nuci glazurate cu bomboane, și Tocană de vită cu foietaj # SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Cu până la trei zile înainte, faceți pufurile de patiserie. Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Pe o suprafață ușor făinată, întindeți patiseria puțin mai subțire și ștampilați șaisprezece runde de 6 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
3
Puneți rondele pe o foaie de copt și periați cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Se presară sare și se coace la cuptor pentru 5-7 minute sau până se umflă și se rumenesc. Se răcește pe o grătar, apoi se păstrează într-un recipient etanș până când este gata de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Faceți tocană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
6
Puneți carnea de vită, usturoiul și frunza de dafin într-un castron mare nemetalic și turnați în stout. Se acoperă și se lasă la marinat la frigider cel puțin o oră, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
Stout
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Preîncălziți cuptorul la ventilator 130C / convențional 150C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scurgeți carnea și uscați-o pe hârtie de bucătărie. Puneți deoparte lichidul de marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A Permite
9
Încălziți atât jumătate din unt, cât și ulei într-o caserolă mare, rezistentă la cuptor. La foc mare, rumeniți carnea de vită în loturi până când fiecare bucată este sigilată și maro închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-
10
Scoateți carnea cu o lingură cu fante în timp ce mergeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
11
Ștergeți vasul cu hârtie de bucătărie, topiți untul și uleiul rămas și prăjiți slănina și ceapa timp de 10-15 minute până când ceapa se rumeneste, foarte moale și bine redusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-
12
Se amestecă făina până se omogenizează, se adaugă portul și marinada rezervată și se întoarce carnea de vită în vas. Se aduce la fierbere, se acoperă cu un capac etanș și se gătește la cuptor timp de 2 -3 ore sau până când carnea este foarte fragedă (nu este nevoie să se condimenteze). Se răcește, se pune într-un recipient mare sigilat și se păstrează la frigider sau se congelează până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A Permite
Port
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
13
Pentru a servi, reveniți la caserolă și aduceți încet la fierbere (dacă este înghețat, dezghețați și continuați ca mai sus).
14
Adăugați nuci murate și oțet de murat rezervat și fierbeți timp de 30 de minute până când este fierbinte. Se amestecă pătrunjelul. Reîncălziți produsele de patiserie la ventilator 180C/ convențional 200C/gaz 6 timp de 3-4 minute. Pentru a servi, se toarnă în boluri, se acoperă cu câteva pufuri de patiserie și se presară cu puțin pătrunjel tocat.