Carne De Vită Hash
Hash de carne de vită Corned este un fără gluten și fără lactate masa de dimineață. Această rețetă servește 30 și costă 2,0 USD pe porție. O porție conține 255 calorii, 32g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare și piper, vin, worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Hash, CARNE DE VITĂ HASH, și Carne De Vită Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Adăugați pieptul într-o oală mare și acoperiți-l cu apă.
Se adaugă frunzele de dafin și se condimentează cu sare și piper, după gust. Se fierbe pieptul la foc mediu-mic până se înmoaie.
Se scoate din apă și se lasă deoparte.
Într-o tigaie medie la foc mediu adăugați ceapa, usturoiul, cimbrul, Worcestershire și sosul de ardei iute.
Se sotează până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Adăugați vinul și amestecați pentru a degrada tigaia.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere la foc mediu.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Combinați muștarul, Worcestershire și sosul de ardei iute într-un bol mic.
Adăugați pieptul, amestecul de cartofi și amestecul de muștar în vasul unui mixer cu suport cu un atașament cu palete. Pulse până când carnea de vită devine stringy. Nu amesteca prea mult. Scoateți orice exces de grăsime.
Serviți sau păstrați la frigider pentru utilizare ulterioară.