Carne De Vită Hash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Hash de carne de vită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ardei gras, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Hash, CARNE DE VITĂ HASH, și Carne De Vită Hash pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare.
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când eliberează puțină grăsime și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și cartofii și se gătește, netulburat, până se rumenesc și crocant pe fund, aproximativ 6 minute. Continuați să gătiți, întorcând hash-ul pe măsură ce se rumeneste uniform, încă aproximativ 15 minute.
Între timp, încălziți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți ouăle cu fața însorită în sus sau peste ușor; condimentează cu sare și piper.
Așezați feliile de brânză deasupra hash-ului, reduceți focul și lăsați să stea până se topește brânza, aproximativ 1 minut. Pentru a servi, topiți fiecare porție de hash cu un ou prăjit.