Carne De Vită Hash

Carne De Vită Hash
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați Hash de carne de vită. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 473 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,72 USD pe porție. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ardei gras, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Hash, CARNE DE VITĂ HASH, și Carne De Vită Hash pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie medie la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de vită și gătiți, amestecând cu o lingură de lemn, până când eliberează puțină grăsime și se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă ceapa, ardeiul gras și cartofii și se gătește, netulburat, până se rumenesc și crocant pe fund, aproximativ 6 minute. Continuați să gătiți, întorcând hash-ul pe măsură ce se rumeneste uniform, încă aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Carne De VităCarne De Vită
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Între timp, încălziți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Prăjiți ouăle cu fața însorită în sus sau peste ușor; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Așezați feliile de brânză deasupra hash-ului, reduceți focul și lăsați să stea până se topește brânza, aproximativ 1 minut. Pentru a servi, topiți fiecare porție de hash cu un ou prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista