Slow Cooked Beef este un fel principal care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine , 5 g de grăsimi și un total de 193 de calorii . Pentru 1,16 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână apă, sare, oțet de cidru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 84% . Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum carne de vită și varză gătită lent , chili de vită gătită lent și sos de mere gătit lent .
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 1 cană de apă, 1 cană de oțet, jumătate de ceapă, lămâie, 10 cuișoare, patru foi de dafin, boabe de piper, zahăr și sare; amestecati bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
2
Adăugați friptură. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; dați la frigider peste noapte, întorcându-le din când în când.
3
Scurgeți și aruncați marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
4
Pune friptura într-un 5-qt. aragaz lent; se adauga piper si apa ramasa, otet, ceapa, cuisoare si foi de dafin. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
5
Scoateți friptura și păstrați-l la cald. Aruncați frunzele de dafin. Se amestecă ghimbirul. Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 10-15 minute sau până când sosul se îngroașă. felii de friptură; se serveste cu sos.