Carne De Vită Gătită Lent
Carnea de vită gătită lent necesită în jur 9 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 59G de proteine, 55g de grăsime, și un total de 990 calorii. Pentru $6.65 pe portie, veți obține un curs principal care servește 5. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, morcovi, boabe de piper și cartofi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Carne de vită și varză gătită lent, Carne de vită gătită lent pentru sandvișuri, și Carne de vită și varză gătită lent.
Instrucțiuni
Într-un 6-qt. aragaz lent, combinați cartofii, morcovii și ceapa.
Adăugați piept (aruncați pachetele de condimente din carne de vită sau salvați pentru o altă utilizare).
Presărați zahărul brun, zahărul, coriandrul și boabele de piper peste carne.
Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 9-11 ore sau până când carnea și legumele sunt fragede.
Scoateți carnea și legumele într-un platou de servire. Feliați subțire un piept peste cereale și serviți cu legume. Salvați pieptul rămas pentru straturile Reuben (rețetă și în Căutătorul de rețete) sau salvați pentru o altă utilizare.