Carne de vită grecească și Orzo (mai ușoară )
Carnea de vită grecească și Orzo (mai ușoare ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 236 calorii, 29G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, tulpină de țelină, iaurt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Carne de vită grecească și Orzo (mai ușoară ), Dip De Fermă Cu Iaurt Grecesc Mai Ușor, și Tocană De Vită Mai Ușoară.
Instrucțiuni
În tigaie antiaderentă de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare aproximativ 6 minute, amestecând frecvent, până se rumenesc; scurgere.
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția iaurtului.
Se încălzește până la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți aproximativ 12 minute, amestecând frecvent, până când lichidul este absorbit și pastele sunt fragede.