Carne de vită fiartă cu vin roșu și ciuperci

Carne de vită fiartă cu vin roșu și ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită fiartă cu vin roșu și ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 422 calorii, 44G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciuperci porcini, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pollo al vino bianco con funghi (pui fiert în vin alb cu ciuperci), Carne De Vită Fiartă În Vin Roșu, și Carne de vită fiartă în vin roșu.

Instrucțiuni

1
Combinați ciupercile porcini și 1 cană de apă clocotită într-un castron mic; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți ciupercile printr-o sită într-un castron, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
5
Adăugați jumătate de carne de vită în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carnea de vită din tigaie cu o lingură pliată; așezați într-un castron. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
TigaieTigaie
7
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciuperci cremini și morcov; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
9
Adăugați carne de vită, ciuperci porcini, lichid porcini, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, bulion și următoarele 4 ingrediente (prin frunze de dafin); se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Descoperiți și gătiți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CiuperciCiuperci
PiperPiper
BulionBulion
Carne De VităCarne De Vită
SareSare
10
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand lichidul se ingroasa. Aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Frunze De DafinFrunze De Dafin
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Notă de vin: ciupercile și Merlotul sunt un meci natural. O versiune accesibilă din California, cum ar fi Buena Vista Carneros Merlot 2004 (2 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VinVin
13
oferă arome clasice merlot de prune și fructe de cireș negru, împreună cu o notă de pământ și Stejar fumuriu care se căsătorește frumos cu ciuperci. Aroma bogată a vinului și taninurile ferme îl fac o alegere perfectă și pentru carnea de vită aromată. -- Jeffery Lindenmuth
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CireșeCireșe
VinVin
FructeFructe
Carne De VităCarne De Vită
PrunePrune
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista