Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită fiartă cu vin roșu și ciuperci. Această rețetă face 4 porții cu 422 calorii, 44G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.54 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, ciuperci porcini, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pollo al vino bianco con funghi (pui fiert în vin alb cu ciuperci), Carne De Vită Fiartă În Vin Roșu, și Carne de vită fiartă în vin roșu.
Instrucțiuni
1
Combinați ciupercile porcini și 1 cană de apă clocotită într-un castron mic; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți ciupercile printr-o sită într-un castron, rezervând lichid. Se toacă ciupercile; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Presărați carnea de vită cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Vită
Sare
4
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați jumătate de carne de vită în tigaie; saut 5 minute sau până se rumenesc ușor pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Scoateți carnea de vită din tigaie cu o lingură pliată; așezați într-un castron. Repetați procedura cu carnea de vită rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Tigaie
7
Adăugați ceapa în tigaie; saut 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ciuperci cremini și morcov; saut 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Morcov
9
Adăugați carne de vită, ciuperci porcini, lichid porcini, restul de 1/2 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, bulion și următoarele 4 ingrediente (prin frunze de dafin); se aduce la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 1 1/2 ore sau până când carnea de vită este fragedă. Descoperiți și gătiți 20 de minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Ciuperci
Piper
Bulion
Carne De Vită
Sare
10
Combinați 1 lingură de apă și amidon de porumb într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Adăugați amestecul de amidon de porumb în tigaie; aduceți la fierbere. Gatiti 1 minut sau pana cand lichidul se ingroasa. Aruncați crenguțele de cimbru și frunzele de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt
Frunze De Dafin
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Notă de vin: ciupercile și Merlotul sunt un meci natural. O versiune accesibilă din California, cum ar fi Buena Vista Carneros Merlot 2004 (2 USD
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Vin
13
oferă arome clasice merlot de prune și fructe de cireș negru, împreună cu o notă de pământ și Stejar fumuriu care se căsătorește frumos cu ciuperci. Aroma bogată a vinului și taninurile ferme îl fac o alegere perfectă și pentru carnea de vită aromată. -- Jeffery Lindenmuth