Carne De Vită Fiartă Cu Muștar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de vită fiartă cu muștar. Această rețetă servește 4 și costă 6,85 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 33g de grăsime, și un total de 722 calorii. 144 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați piept, muștar dijon, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Verdeață De Muștar Fiert, Morcovi De Muștar Fiert, și Verdeață De Muștar Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați pieptul peste tot cu muștar și cimbru, înfășurați în folie de plastic și dați-l la frigider timp de două ore până peste noapte.
Condimentează carnea de vită cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-un cuptor olandez. Când uleiul strălucește, rumenim carnea pe toate părțile: aceasta ar trebui să dureze aproximativ 12 minute.
Puneți carnea deoparte și adăugați ceapa în tigaie. Poate fi necesar să adăugați o lingură suplimentară de ulei de măsline dacă tigaia este prea uscată. Saut, doar pana se inmoaie putin, aproximativ 1 minut. Deglazați cu coniacul, răzuind toate bucățile maro de pe fundul tigaiei.
Așezați pieptul înapoi în oală, împreună cu vinul roșu și bulionul de vită. Se aduce la fierbere, apoi se reduce la foc mic. Acoperiți oala și fierbeți timp de 3 ore.
După 3 ore, puneți carnea deoparte să se odihnească. Fierbeți energic lichidul în cuptorul olandez până când rămân 4 căni. Ridicați căței de usturoi și strângeți conținutul înapoi în tigaie.
Turnați lichidul, ceapa și usturoiul în robotul de bucătărie.
Se amestecă untul și făina până se combină bine și se adaugă împreună cu cele două muștar la robotul de bucătărie. Whiz până la neted.
Tăiați sfoara de pe piept și feliați-o în felii subțiri.
Se servește cu sosul de muștar.