Carnea de vită fiartă cu ceapă roșie Gremolata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 798 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.56 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 202 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ceapă, Fresno chile, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, și Carne de vită fiartă cu vin roșu cu Gremolata de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. legați prăjitura cu sfoară de bucătărie la intervale de 1"; asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, amestecandocazional, până la moale, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați vin, oțet și zahăr. Se aduce la fierbere,se reduce căldura și se fierbe până se reducejumătate, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Adăugați usturoiul și bulionulși reveniți la foc mic; adăugați friptură și cimbru.Acoperiți și fierbeți la cuptor, rotind friptura ocazional, până când friptura este fragedă, 2 1/2–3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați friptura într-un vas mare de copt șistrenați lichidul de fierbere peste. Acoperire și chillonions. Acoperiți friptura de cel puțin 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Faceți înainte: friptura poate fi fiartă cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
1
Combinați ceapa și oțetulun castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere.
3
Adăugați chile, busuioc, arpagic, pătrunjel și lămâie și aruncați; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1
Răzuiți grăsimea din carne de vită; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Aduceți lichid de fierbere solidificat la fierbere într-o cratiță mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecândocazional, până când se reduce la 2 căni,25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
3
Adăugați oțet și fiertceapa; sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Scoateți vinul din friptură și tăiați-l în opt bucăți de 1-1 1/2"; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
6
Încălziți uleiulîntr-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.Lucrând în loturi, dragați carnea în făinăși gătiți până se rumenesc și crocant, aproximativ4 minute pe fiecare parte. Aranjați pe un platou șise amestecă cu sos; se acoperă cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch