Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie

Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie
Carnea de vită fiartă cu ceapă roșie Gremolata ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 798 calorii, 59G de proteine, și 47G de grăsime. Această rețetă fără lactate servește 8 și costă $ 4.56 pe portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 202 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ceapă, Fresno chile, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Încercați Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, Carne de vită fiartă cu Gremolata de ceapă roșie, și Carne de vită fiartă cu vin roșu cu Gremolata de mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. legați prăjitura cu sfoară de bucătărie la intervale de 1"; asezonați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul într-o oală mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare. Gatiti ceapa, amestecandocazional, până la moale, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați vin, oțet și zahăr. Se aduce la fierbere,se reduce căldura și se fierbe până se reducejumătate, 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
4
Adăugați usturoiul și bulionulși reveniți la foc mic; adăugați friptură și cimbru.Acoperiți și fierbeți la cuptor, rotind friptura ocazional, până când friptura este fragedă, 2 1/2–3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
5
Transferați friptura într-un vas mare de copt șistrenați lichidul de fierbere peste. Acoperire și chillonions. Acoperiți friptura de cel puțin 12 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Faceți înainte: friptura poate fi fiartă cu 2 zileînainte. Păstrați la rece.
1
Combinați ceapa și oțetulun castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați să stea 30 de minute; scurgere.
3
Adăugați chile, busuioc, arpagic, pătrunjel și lămâie și aruncați; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1
Răzuiți grăsimea din carne de vită; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Transferați carnea de vită pe o tăietură. Aduceți lichid de fierbere solidificat la fierbere într-o cratiță mare. Reduceți căldura și fierbeți, amestecândocazional, până când se reduce la 2 căni,25-30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Adăugați oțet și fiertceapa; sos de sezon cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Așezați făina într-un castron puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Scoateți vinul din friptură și tăiați-l în opt bucăți de 1-1 1/2"; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
6
Încălziți uleiulîntr-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.Lucrând în loturi, dragați carnea în făinăși gătiți până se rumenesc și crocant, aproximativ4 minute pe fiecare parte. Aranjați pe un platou șise amestecă cu sos; se acoperă cu gremolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista